Blog Đurđice Antolić

Blog Đurđice Antolić

(1) „Možemo reći van razumne sumnje da je Hunter Biden pedofil.

Serveri rade i ljudi … to je apsolutno odvratno …

Hunter ima mnoštvo seksualiziranih slika djece, od kojih je većina njegove nećakinje Natalie Biden …

(2) „Ono što ćete vidjeti uznemirujuće je …Hunterovo prijenosno računalo ispunjeno je stotinama slika njegove nećakinje i drugih djevojčica …“

– piše na Twitteru korisnik WarClandestine.

Brzi vizualni podsjetnik o tome što bi ovdje moglo biti u pitanju (onaj tko to želi pogledati, mora posjetiti Twitter profil vidljiv na fotografiji ili na istaknutoj poveznici):

Skoro 10.000 fotografija s prijenosnog računala Huntera Bidena dostupno je javnosti preko web stranice BidenLaptopMedia.com iz razdoblja od 2008. do 2019. godine, rekao je za Fox News Digital Garrett Ziegler, bivši pomoćnik ekonomskog savjetnika Petera Navarra u Trumpovoj vladi i osnivač neprofitne organizacije Marco Polo.

„Trebalo je nekoliko mjeseci da pregledamo fotografije, njih oko 10.000, i redigiramo genitalije na fotografijama“, rekao je Ziegler, dodajući: „Stvar broj jedan koja nas zanima… su istina i transparentnost“, te „ako Amerikanci žele znati kakva je njihova prva obitelj, dobit će to“.

Ziegler je također rekao da će web stranica koristiti „aplikaciju za gledanje fotografija koja će korisnicima omogućiti pregled metapodataka“ vezanih uz fotografije, a Fox News nudi mogućnost preuzimanja aplikacije.

Bijela kuća i odvjetnik Huntera Bidena nisu odgovorili na zahtjev Fox News Digital za komentar.

Uz informacije o sadržaju prijenosnog računala nalazi se i video intervju u kojem se govori o uključenosti obitelji Biden u kriminalnu shemu.

Ron deSantis kaže da bi Hunter Biden „bio u zatvoru godinama prije“ da je Republikanac. I to kaže guverner Floride, koji se kandidira za predsjednika i o kojemu bi se više toga moglo reći, ali ovaj ćemo put navesti samo jedan podatak. Kao mladi odvjetnik radeći u zatvoru Guantanamo predložio je. što je Pentagon prihvatio, da se zatvorenike, koji štrajkaju glađu jer su zatvoreni bez ikakve optužbe, hrani “prisilno” na taj način da im se, zavezane za stolac, podmazana cijev nabije u nos kako bi medicinska sestra mogla natočiti proteinski napitak … piše Washinton Post.

A sad malo o tati Bidenu. (Slika je preuzeta ovdje)

Kampanju za novi predsjednički mandat Joe Biden je započeo reklamnim spotom i sloganom Let’s finish the job (Završimo posao). U spotu je vidljiv transparent Abortus is Healthcare (Abortus je zdravstvena zaštita). Kakvu poruku nosi slogan Završimo posao? Svijet bez djece? Svijet u kojemu djeca postoje samo da ispunjavaju pedofilijske želje? Ili još proxy ratova u kojima će biti ubijena djeca i roditelji u budućnosti nerođene djece?

Što je s pedofilijom u Hrvatskoj?

Neki smatraju da je Amerika daleko od nas, nesvjesni da je pedofilija duboko prodrla u hrvatsko društvo, u hrvatsko školstvo, u udžbenike, lektire … Onaj tko u to ne vjeruje, neka posluša izlaganje Karoline Vidović Krišto na temu Institucionalizacija pedofilije u Hrvatskoj, održano prije 6 godina, i Seksualizacija djece“, objavljeno prije 3 godine, gdje uz Krišto o predmetnoj problematici govore Ivica Šola i don Josip Mužić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)