Blog Đurđice Antolić

Blog Đurđice Antolić

Javnost je zavedena od strane vlada, vojske, UN-a, i članova znanstvene zajednice koja ili zatvara oči pred zaprašivanjem iz zraka ili lažno tvrdi da čestice tvari ispuštene iz zrakoplova u atmosferu su kondenzacijske. Namjerno zagađivanje atmosfere česticama tvari nije samo nesavjesno već je i katastrofalno po ljudsko zdravlje… atmosferska manipulacija korištenjem aerosolizirana ugljenova pepela (aerosolised coal fly ash) neotkriveni je i uvelike neprepoznati primarni čimbenik opsega i ozbiljnosti šumskih požara u Kaliforniji, Zapadnoj Sjevernoj Americi i drugdje. Povratni učinak ovog tipa klimatske manipulacije uključuje povećanje suša, umiranje drveća, izumiranje i neprirodno zagrijavanje atmosfere i površine Zemlje. … Šumski požari dramatično pogoršavaju zagađenje zraka emitirajući štetne plinove i topljive organske komponente … Tip zagađenja zraka stvorenog šumskim požarima  povezan je s povećanom smrtnošću svih uzroka … Zabrinuti građani moraju prepoznati mnogostruke štetne posljedice i poduzeti korake da se zaustavi zrakoplovima ispuštanje čestica u atmosferu …

Izvor: J. Marvin Herndon, Mark Whiteside, Kalifornijski šumski požari: Uloga neotkrivene atmosferske manipulacije i geoinženjeringa (California Wildfires: Role of Undisclosed Atmospheric Manipulation and Geoengineering), tekst u pdf formatu dostupan je ovdje.

Anomalije požara u Kaliforniji

Anomalije požara u Kaliforniji uvelike su bile ignorirane od glavnostrujaških medija, a o njima su izvješćivali mali nezavisni portali. Tako, primjerice, forbiddenknowledgetv.net izvješćuje da je vatra bila najmanje tri put jača od uobičajene vatre kad gori kuća, i dovoljno jaka da topi aluminij i staklo uništavajući kuće do praha, a ostavljajući plastiku netaknutu.

Poznato je da se mikrovalne pećnice razlikuju od termičkih ili konvekcijskih pećnica. U njima se kuha u plastičnim posudama koje su otporne na mikrovalove. Stoga pojedini vide uzrok požaru u maseru (akronim za: microwave amplification stimulated emission of radiation – pojačanje mikrovalova stimuliranom emisijom zračenja), ili laseru (akronim za: light amplification by stimulated emission of radiaton – pojačanje svjetlosti stimuliranom emisijom zračenja). Oboje, i maser i laser, oblici su pojačanog, koherentnog elektromagnetskog zračenja i koriste se u različitim usmjerenim energetskim oružjima (DEW directed energy weapon).

Dvojica umirovljenih vatrogasaca John Lord i Matt (prezime zadržano) uočili su anomalije požara, počeli ih istraživati, i o onome što su ustanovili iznijeli su u prvom od 5 intervjua, popraćenom slikama s požarišta, u videozapisu na youtube kanalu SupposedlyShelly. 178 požara u 5 ili 6 okruga tijekom jedne noći, kaže Matt, takvo što on nikad nije doživio tijekom 33 godine službe. Otopljeni metal među netaknutim drvećem, potpuno uništenje kuća i auta, aluminijski dijelovi auta potpuno rastopljeni (slika dolje u sredini), rastopljeno staklo koje je poprimilo oblik dijela auta na koje je rastopljeno palo (slika dolje desno), drveće koje je gorjelo iznutra, od korijena, a da vatra nije doprla do vrha, tako da je drvo palo ostajući bez korijena (slika dolje lijevo), a gdje je bio korijen nastao je krater bez pepela, lišće mrtvo, ali ne i spaljeno, dok su pritom plastične kante za smeće bile netaknute – sve to navelo ih je na zaključak da su posljedice tog požara potpuno neuobičajene i nikad do tada viđene. John je tu vatru nazvao pametnom vatrom jer ona gori vrlo selektivno. Na pitanje o vremenu, rekli su da su svjedoci tvrdili da je dan bio miran osim što je na nebu bilo dosta kemijskih tragova

U 5. intervjuu dvojica su vatrogasaca skrenuli pozornost na izbijanje epidemije norovirusa odmah po požaru. O tome izvješćuju i portali poput foxnewsa.com koji 15. studenoga 2018. godine donosi vijest da je epidemija visoko zaraznog norovirusa izbila među evakuiranim stanovnicima u Camp Fire udomilištu, pa će tako evakuirani Rich Montgomery izjaviti kako im je rečeno da peru ruke, da se ne rukuju, koriste dezinfekcijsko sredstvo prije večere. Šerif iz Butte County Kory Honea službeno je izjavio da su među 56 evakuiranih 46 okvirno identificiranih zaraženi, ali da se čeka na DNK test…

Uobičajeni simptomi norovirusa su proljev, povraćanje, mučnina, bolovi u stomaku. A među simptomima bolesti izazvane izloženošću zračenju također je mučnina i povraćanje.

Usmjereno energetsko oružje

115. Congres (2017-2018) usvojio je zakon H.R. 6725United State-Israel Directed Energy Cooperation Act o suradnji SAD-a i Izraela na razvoju usmjerene energetske sposobnosti (directed energy capabilities) koji se tiče prijetnji SAD-u, njihovim raspoređenim snagama, ili Izraelu. Taj je zakon stupio na snagu 6. rujna 2018. godine.

Nadalje, u istom, 5. intervjuu, koji je ujedno i dobar izvor informacija o učincima usmjerenog energetskog oružja, Matt govori da se krajem prosinca 2018. godine pojavila video snimka iz Kennera u Louisiani (12:36, slika dolje lijevo) koja snimka upućuje na uporabu usmjerenog energetskog oružja. Još jedna snimka (13:55 slika dolje desno) pokazuje kako se noćno nebo nad New Yorkom pretvorilo u svijetloplavo nebo, a svjetlosnu zraku također ulovljenu kamerom prikazao je youtube korisnik Richie from Boston (slika lijevo od teksta).

Plan Bay Area 2040

Bay Area ili North Bay podregija je San Francisca u Kaliforniji. Plan Bay Area 2040 karta je gradova i okruga, odnosno plan buduće stambene gradnje i prometnog sustava, po kojem će planu gradnja cesta biti vrlo limitirana, a investirat će se samo u prijelaze/koridore između susjednih naselja, biciklističku i pješačku infrastrukturu, znači – bez automobila. Scenarij se koncentrira na San Hose, San Francisko i Oackland – tri velika grada, tri košnice, tri pametna grada

Uklapa li se, stoga, pametni požar koji skače od kuće do kuće zaobilazeći drveće – u plan budućih pametnih gradova?

U tekstu koji se može pročitati ovdje opisan je holokaust koji je izazvao požar u Australiji. Iz usporedbe dviju karata, jedne (slike dolje) iz požarom zahvaćena dijela Australije, i druge Kalifornije (slika desno od teksta), vidljivo je da se u oba slučaja ruta požara poklapa s rutom brze željeznice kao temelja pametnih gradova bez automobila.

3 misli o “Jesu li uzrokom požara u Kaliforniji 2018. godine geoinženjering i usmjereno energetsko oružje, a svrhom pametni gradovi?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)